AKCIJA HYPOXI

Vabljeni da brezplačno preizkusite enega najboljših načinov za izgubljanje odvečnih kilogramov

Rezervacija brezplačnega testnega termina: 051 633 446

Akcija velja do 30.10.2019

Team Vita line

Najnovejši SOLARI

Podaljšajte poletje in obiščite naš vrhunski solarij.

 

Vabljeni!

Team Vita line


NOVO POSTAVITEV DRUŽINE

Naše terapije za osebno rast vam bodo spremenile pogled na življenje.

Kako potekajo terapije si preberite na naši internetni strani.

Info in rezervacija termnina: 051 633 446

Vabljeni

ZGODBA O USPEHU

USPE LAHKO TUDI VAM

ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ

Naj vam moja življenjska zgodba pomaga živeti življenje v pravem pomenu besede!

Kot osnovnošolka sem bila vedno med najvitkejšimi dekleti v razredu, ko pa so začeli delati „hormončki“ v puberteti sem se seveda s pomočjo nezdrave „fast food“ hrane močno zredila. Kar naenkrat sem v ogledalu gledala postavo, ki je nisem poznala. Najlepša najstniška leta so se spremenila v mojo nočno moro. Namesto lepih oblačil sem se tlačila v nekaj številk prevelika vrečasta oblačila in se skrivala za štirimi stenami. Najhuje mi je bilo na morju, kjer sem zavidljivo opazovala druga dekleta, ki so se samozavestno sprehajale po plaži, sama pa sem se kuhala v dolgih hlačah in preveliki majici. Kopanje pa je izgledalo tako: najprej sem odložila hlače, odhitela v vodo do kolen, se na hitro prepričala, da kdo ne bulji vame, nato pa zaplavala. Kot večina sem preizkusila mnogo instant diet, vzdržala nekaj dni pa hop na stara pota. Vrtela sem se v začaranem krogu, bila sem nezadovoljna – nesrečna uteho pa sem iskala v hrani. Bolj kot sem bila žalostna bolj sem se redila.

Moje življenje se je spremenilo po rojstvu druge hčerke, ko sem se odločila da bom „živela življenje“. To je bila odločitev, da sem s pomočjo Hypoxi terapije, ki se je ravno v tistem času uveljavljala na trgu, spremenila v prvi meri razmišljanje o sebi, potem prehranjevalne navade. Hypoxi terapija je revolucionarna metoda za izgorevanje maščob na kritičnih delih telesa. Gre za kombinacijo masaže – limfne drenaže in vadbe pod spremenjenimi klimatskimi pogoji. Spremembe sem počasi vpeljevala v svoje življenje in rezultati so bili hitro vidni. Ko sem se pogledala v ogledalo sem vriskala od veselja. Začela sem se zavedati, da ni čudežna dieta „pojej čim manj“ temveč uravnotežena prehrana, predvsem pa redni obroki in gibanje.

Danes se zavedam, da brez moje poti v preteklosti danes ne bi bila to kar sem, danes lahko rečem ljubim življenje. Hypoxi terapija mi je z mojo voljo spremenila življenje. Ja srečna sem!!!!

Delo kot Hypoxi terapevtka je postalo moje poslanstvo – pomagati ljudem, ki imajo podobne težave in ne vejo kako iz začaranega kroga vsakdana.

Če želite tudi vi stopiti na pot sprememb ter spremeniti svoje navade me kadarkoli pokličite na tel. 051 633 446, kjer sem vam z veseljem na voljo za vsa vprašanja.

Zgodba o uspehu Zgodba o uspehu