AKCIJA HYPOXI

Vabljeni da brezplačno preizkusite enega najboljših načinov za izgubljanje odvečnih kilogramov

Rezervacija brezplačnega testnega termina: 051 633 446

Akcija velja do 30.10.2019

Team Vita line

Najnovejši SOLARI

Podaljšajte poletje in obiščite naš vrhunski solarij.

 

Vabljeni!

Team Vita line


NOVO POSTAVITEV DRUŽINE

Naše terapije za osebno rast vam bodo spremenile pogled na življenje.

Kako potekajo terapije si preberite na naši internetni strani.

Info in rezervacija termnina: 051 633 446

Vabljeni

NORDIJSKA HOJA

ŠPORT ZA VSE

Nordijska hoja

Nordijska hoja, ki se je v Sloveniji začela uveljavljati v začetku tega tisočletja, ni več športna modna muha, pač pa se z njo redno ukvarja skoraj deset tisoč Slovencev, saj je ena najučinkovitejših, najbolj celovitih in najdostopnejših telesnih aktivnosti.

Primerna je prav za vse starosti in stopnje telesne pripravljenosti, pri hoji z za nordijsko hojo primernimi palicami pa se razgiba 90 odstotkov naših mišic. Pa ne le to. Njena prednost je, da lahko hodimo v naravi ali po mestu, po ravnem ali bolj razgibanem terenu, z njo se lahko ukvarjamo vse leto.

S tako aktivno hojo, kjer napetost v vratu in ramenskem sklepu ne smemo čutiti, si zagotavljamo večjo telesno gibljivost, predvsem pa gibljivost hrbtenice. Poraba kisika se v primerjavi z običajno hojo poveča skoraj za četrtino, srčni utrip pa za približno 20 udarcev na minuto in temu posledično tudi poraba kalorij.

Hoja zelo pomaga nosečnicam, ljudem z prekomerno težo, zaradi palic se povečana telesna teža enakomerno razporedi na štiri okončine. Torej za 25% razbremenimo hrbtenico, kolčni in kolenski ter skočni sklep.

Za več informacij o tečajih in skupinskih pohodih sem vam navoljo na 031/66 22 27 Primož

Nordijska hoja