MEGA AKCIJA HYPOXI

12 + 4 obiski gratis Hypoxi  + 1 kavitacija gratis+ svtovanje o prehranjevanju + radiasteziska analiaz

Rezervirajte termin za  BREZPLAČNI  testni  obisk: 051 633 446

Akcija velja do 24.12.2019

Team Vita line

RADIASTEZIJA

ALi veste da imajo kupljene banane samo 30% energijske vrednosti 

Izdelki z domačega vrta pa 100% 

Pridite in z veseljem vam preverim kako kvalitetno hrano jeste

inf:031 66 22 27

Vabljeni!

Team Vita line


AKCIJA Masaža z himalajskimi posodami

Izkoristite akcijo plačaš2 dobiš 3 in pripravite sebi ter vašim dragim lepo darilo!

Akcija nakupa velja do 24.12.2019 Čas koriščenja eno leto

Info: 051 633 446

MNENJA STRANK

ALI HYPOXI DELA ČUDEŽE?

Hypoxi – začetek drugačnega, bolj zdravega življenja

Ne verjamem v čudeže. Še manj v čudežne tretmaje, kjer te priklopijo na neke naprave in imaš po eni uri čudežno nekaj kilogramov manj. Zato sem zase iskala nekaj drugačnega. Nekaj, kar vključuje tudi aktivno vadbo. V svoji koži se pri 178 cm in skoraj 85kg namreč že nekaj časa nisem dobro počutila. Brskanje po netu me je pripeljalo do Hypoxi terapije, ki jo izvaja Vitaline studio Grosuplje. Že predstavitev programa me je prepričala, da bi zadeva morala dejansko tudi delovati, zato sem se odločila poskusiti.

Prva zadrega ob stopanju na tehtnico in razkritemu dejstvu, da je moje telo zamaščeno in v slabi kondicijski pripravi, je ob strokovni ekipi Vitaline studia kaj hitro zbledela. Sploh, ker je bil njihov pristop glede mojih dotedanjih prehranjevalnih in vadbenih navad usmerjen individualno in k iskanju rešitev. Na podlagi mojega načina življenja, časovnih omejitev in hrano, ki je (ne)maram smo poskušali »slabo« hrano nadomestiti z »zdravo«. Hkrati sem začela še z redno Hypoxi vadbo in prvi rezultati terapije so se začeli kazati že po šestih (6) obiskih. Hlače so šle lažje čez boke, trebušni »šlaufki« so se vidno zmanjšali, spremembe pa so bile vidne tudi na koži, ki je postala mehkejša in bolj gladka. Celo celulit je postal manj opazen.

Danes se le namuznem, ko me prijatelji presenečeno sprašujejo za koliko in kako sem shujšala. Mirno lahko rečem, da me je izkušnja s Hypoxi terapijo navdušila, saj sem na lastni koži preverila, da resnično deluje in to na najbolj kritičnih mestih, kjer se odvečni kilogrami najraje nabirajo. Prav tako sem v času trajanja terapije uvedla spremembe v prehranjevalnih navadah, ki se jih držim še danes. A dejstvo ostaja – Hypoxi terapija pomeni samo začetek drugačnega, bolj zdravega življenja, zato se s prijaznim in strokovno usposobljenim osebjem Vitaline studia Grosuplje že dogovarjam za najprimernejši način vadbe v prihodnje. Ker, kot sem rekla na začetku… ne verjamem v čudežne tretmaje.

Mateja Ž.

Najboljša naložba življenja

So tudi vam delnice prinesle glavobol? Meni ne, ker sem še dovolj zgodaj ugotovila, da vlaganje v delnice, nepremičnine in druge finančne naložbe ne prinašajo osebnega zadovoljstva. Še zlasti, če ob tem zboliš in zanemariš svoje telo.V mladosti sem bila zelo športno aktivna in bila sem prepričana, da bodo moje obline in mišice za vedno a sem se motila. Pred 6 meseci sem dobila letak Vita line v svoj nabiralnik. Malo zaradi firbca malo pa tudi zato, ker se je v zadnih letih po porodu drugega otroka moje telo čisto spremenilo, sem poklicala v salon. Že prvi prijazni telefonski pogovor mi je dal čisto posebno energijo.Vadbo v salonu sem pričela z Hypoxi terapijo, po 18 obiskih pa sem nadaljevala še z vadbo z osebnim trenerjem v fitnes kabinetu. Še sedaj po šestih mesecih redno treniram, moje telo je tako kot v najboljših letih. Počutim se zopet zapeljiva in polna energije. Šele zdaj vem, zakaj je naložba v svoje telo zlata naložba.

Vsem pa toplo priporočam: Najdite pot do pravega zadovoljstva in samozavesti. Obisk v Vita line je gotovo prava možnost.

Jana Debeljak dr. medicine

Tole ni še eno reklamno sporočilo, ampak priporočilo zadovoljne uporabnice vsem, ki se borite z odvečnimi kilogrami in pomarančasto kožo. Pravi naslov za to je Vita line Hypoxi studio Grosuplje. Še posebej sem uživala v vakumski masaži, ki je v kombinaciji s hitro hojo na tekalni progi pripomogla k preoblikovanju mojega telesa. Rezultati so bili vidni že po dveh tednih. »Kaj pa delaš, da tako dobro izgledaš?« je bilo vprašanje znanca, ki mi je vlilo še dodatno motivacijo, da sem vztrajala na začrtani poti, katere del je bila tudi terapija studiu Vita line.

Ne smem pozabiti na osebje, ki je z nasveti in usmeritvami pri prehrani in telovadbi odločilno prispevalo, da so bili želeni rezultati tudi doseženi. Lahko bi jim rekla tudi neke vrste »psihoterapevti«, ker sem prav uživala ob klepetih in nasvetih ob vsaki terapiji. Od njih sem vsakič odšla psihično in fizično močnejša, kar pomeni, da se bom tudi še vrnila.

Stanka Krivec

Ime mi je Jadranka. Stara sem 49 let. Pri višini 155 cm sem tehtala dobrih 70Kg. Zastavila sem si cilj 65 Kg in začela obiskovati Hypoxi studio Vitaline Grosuplje. Po 18 obiskih pod strokovnim vodstvom je cilj dosežen. Brez nadležnih diet in stradanja sem izgubila kilograme in centimetre, natanko tam, ker je to bilo najbolj potrebno:stegna, zadnjica in trebuh. Ponovno sem zadovoljna s svojo postavo.

Hvala Hypoxi studio Vita line

Jadranka G.

DELA HYPOXI ČUDEŽE?

Bil je povsem navaden dan v mescu maju, ko je bil nabiralnik zopet prepoln reklam... čas me je preganjal, zato sem jih le na hitro pregledala, nato pa takoj odložila na poseben kup za zbiralce starega papirja.

Takrat sem med množico reklam opazila zanimivo zgibanko Studia Vita line za zdravo življenje, ki je ponujalo telo po meri brez skalpela, odpravo celulita in maščobnih blazinic na najbolj problematičnih delih telesa, čudežno masažo, ki uspešno topi maščobo, za povrhu ti pa še naredijo načrt zdrave prehrane... »Spet ena izmed potegavščin« sem takoj pomislila, a sem zgibanko vseeno shranila v predal. Oh koliko kilogramov sem že shujšala v življenju, nato pa dobila nazaj prav vse in še kakšnega povrhu! Po dveh mesecih oklevanja sem zbrala ves pogum in poklicala Studio Vita line, Grosuplje, kjer mi je prijazna gospa razložila prav vse, kar sem hotela vedeti. Dogovorili sva se za brezplačni preizkusni termin v začetku julija.

Že po prvem obisku sem ugotovila, da me terapija sprošča, pomirja, odpravlja napetosti in hkrati daje neko čudežno moč. Zato sem se avgusta odločila, da poskusim s predlagano terapijo trikrat na teden, v septembru pa za polovično podaljšanje dvakrat na teden.

Ponudili so mi tudi strokovnjaka za zdravo prehrano, ki mi je na osnovi mojega dosedanjega prehranjevalnega stila napisal nov jedilnik, svetoval število obrokov, nov način prehranjevanja in primerna živila. O zdravi prehrani sem bila že prej kar dobro podkovana, poleg tega pa skrbim za polnovredne obroke za celo družino. Nikoli ne pečem pomfrija ali cvrem paniranih zrezkov, mastnih klobas ali hrenovk pri nas ne najdete na jedilniku. Za vso hrano uporabljam jedilno ali bučno olje, hrano minimalno solim, varčujem tudi s sladkorjem. Glede mesa sem zelo izbirčna, verjetno kar preveč zahtevna. Sicer pa je meso tako drago, da ga je bolje pojesti manj in tisto najkvalitetnejše. Hrana v naši kuhinji je kljub vsemu okusna in jo otroka močno pogrešata, še zlasti tedaj, ko gresta za dalj časa z doma. Kar hitro so se v družini navadili na domači polnozrnati kruh, ki ga pečem z veliko ljubeznijo že več kot pet let.

Z nasveti, ki sem jih dobila v studiu in mojo trdno voljo in ne kaj dosti spremenjenim življesnkim stilom, mi je v dveh mesecih uspelo, kar sem si že več kot dvajset let močno želela. Izgubila sem namreč kar precej centimetrov obsega pasu in bokov. In pri vsem tem sem jedla petkrat na dan in prav nič stradala.

Prav neverjetno, lahko bi rekla čudežno! Morala sem zožiti celotno konfekcijo.

Počutim se odlično. Nisem izgubila mišične mase, ampak le odvečne maščobe. Enkrat tedensko še vedno obiskujem studio, ker želim svoje mere održati in ker me aktivnosti v okviru Hypoxi terapije napolnijo z energijo, ki jo še kako potrebujem v vsakdanjiku na dalovnem mestu kot tudi doma.

prof. Marija Majzelj-Oven