AKCIJA HYPOXI

Vabljeni da brezplačno preizkusite enega najboljših načinov za izgubljanje odvečnih kilogramov

Rezervacija brezplačnega testnega termina: 051 633 446

Akcija velja do 30.10.2019

Team Vita line

Najnovejši SOLARI

Podaljšajte poletje in obiščite naš vrhunski solarij.

 

Vabljeni!

Team Vita line


NOVO POSTAVITEV DRUŽINE

Naše terapije za osebno rast vam bodo spremenile pogled na življenje.

Kako potekajo terapije si preberite na naši internetni strani.

Info in rezervacija termnina: 051 633 446

Vabljeni

KAVITACIJA

ULTRAZVOČNA LIPOSUKCIJA

Kavitacija Kavitacija

Danes pomanjkanje časa in gibanja ter nepravilna prehrana drastično povečujejo število ljudi s prekomerno telesno težo. Stroga dieta, močna volja in trdo delo v telovadnici lahko pripomorejo k zmanjševanju telesne teže, vendar pa običajno ne odpravijo trdovratnih maščobnih blazinic na trebuhu, bokih in stegnih. Dolgo leta je bil kirurški poseg (liposukcija) edina rešitev za tovrstni problem.

Hypoxi terapija in naprednja tehnologija kavitacija omogočata koncentracijo energije na točno določeni globini v tkivu, kar zagotavlja selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju. Površina kože, žile, živci in mišice ostanejo nedotaknjeni.

Maščoba iz razbitih maščobnih celic se v obliki trigliceridov izlije v medcelično tekočino, kjer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok in se porabi za energijo, netopne proste maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo kot vsaka druga prosta maščobna kislina, vključeno s tistimi iz hrane.

REZULTATI SO VIDNI ŽE PO ENI SAMI TERAPIJI, SAJ ZMANJŠAMO OBSEG DO 5cm NA TRETIRANEM PODROČJU.

NADALJNJI POSEGI ŠE DODATNO ZMANJŠAJO OBSEG, UČINKI PA SO DOLGOTRAJNI.

Kavitacija

Kavitacijo odsvetujemo v primeru: nosečnost; srčni vzpobujevalniki in kovinski vsadki; rak; epilepsija; bolezni kože; odprte rane; zmanjšano delovanje ledvic ali pankreasa; hude bolezni ledvic; huda hiperlipidemia; ljudje z antikoagulanti ali z hemofilijo.