AKCIJA HYPOXI

Vabljeni da brezplačno preizkusite enega najboljših načinov za izgubljanje odvečnih kilogramov

Rezervacija brezplačnega testnega termina: 051 633 446

Akcija velja do 30.10.2019

Team Vita line

Najnovejši SOLARI

Podaljšajte poletje in obiščite naš vrhunski solarij.

 

Vabljeni!

Team Vita line


NOVO POSTAVITEV DRUŽINE

Naše terapije za osebno rast vam bodo spremenile pogled na življenje.

Kako potekajo terapije si preberite na naši internetni strani.

Info in rezervacija termnina: 051 633 446

Vabljeni

HYPOXI TERAPIJA

NAJUČINKOVITEJŠA METODA ZA ODPRAVO MAŠČOB

Hypoxi

ENOSTAVNA ALTERNATIVA LIPOSUKCIJI
HYPOXI TERAPIJA

Kaj je Hypoxi terapija?

Hypoxi terapija je revolucionarna metoda za izgorevanje maščob na »kritičnih« predelih telesa, torej na zadnjici, stegnih, trebuhu in bokih. Izgorevanje maščob in viden učinek dosežemo s kombinacijo vakuuma in gibanja. Z vakuumom izboljšamo prekrvljenost kritičnih predelov in s tem omogočimo telesu, da porabi maščobe prav tam, kjer želimo. Predstavlja učinkovito rešitev naših »maščobnih« problemov.

Hypoxi vadba se od navadnih oblik telesne aktivnosti razlikuje v tem, da se maščobe razgrajujejo na želenih mestih in ne le tam, kjer to ni potrebno.

Kako poteka Hypoxi terapija? Hypoxi terapijo izvajamo trikrat tedensko z enodnevnimi presledki. Ena terapija šteje 12 obiskov. Vsakič traja približno eno uro. Najprej 20 min uživamo v Hypoxidermology, ki nam izvaja limfno drenažo, pospešuje presnovo in učvrščuje našo kožo. Potem sledi 30 min vadbe na Hypoxi trainerju, kadar gre za predel zadnjica, noge oz. na Vacunautu, kadar gre za predel trebuh, boki. V obeh primerih gre za lažjo obliko kolesarjenja ali hoje na stezi oz. eliptičnem trenažerju, hkrati pa nam vakuum pomaga pri prekrvitvi kritičnih con. Šele, ko smo privabili kri v naše kritične cone, se lahko veselimo razgrajevanja maščob prav tam kjer smo želeli.

Kaj je rezultat Hypoxi terapije? Ob predpostavki, da se stranka prehranjuje po naših navodilih in je zdrava (npr. nima težav s ščitnico) ni razloga, da ne bi dosegli želenega rezultata. Najpomembnejše pa je, da rezultat dosežemo točno tam, kjer želimo.

Posledica terapije: manjša konfekcijska številka.

HYPOXI TERAPIJA: Telo po meri, brez skalpela!

Celulit? Jahalne hlačke? Preveč zaobljena zadnjica, stegna ali trebušček?

Se trudite s telovadbo in strogimi dietami, maščobne blazinice pa trdovratno vztrajajo? Če že, pa shujšate točno tam, kjer si to najmanj želite, kjer bi bilo potrebno pa ne. Ja, stara zgodba, ki jo nekateri dobro poznamo.

S Hypoxi terapijo bodo vaši »maščobni« problemi postali preteklost, manjše konfekcijske številke in večja samozavest pa vaša sedanjost.

S Hypoxi terapijo boste vidne in merljive rezultate dosegli že po nekaj obiskih, na popolnoma naraven in neboleč način.

Hypoxi piramida