AKCIJA HYPOXI

Vabljeni da brezplačno preizkusite enega najboljših načinov za izgubljanje odvečnih kilogramov

Rezervacija brezplačnega testnega termina: 051 633 446

Akcija velja do 30.10.2019

Team Vita line

Najnovejši SOLARI

Podaljšajte poletje in obiščite naš vrhunski solarij.

 

Vabljeni!

Team Vita line


NOVO POSTAVITEV DRUŽINE

Naše terapije za osebno rast vam bodo spremenile pogled na življenje.

Kako potekajo terapije si preberite na naši internetni strani.

Info in rezervacija termnina: 051 633 446

Vabljeni

MASAŽA S HIMALAJSKIMI POSODAMI

ZVOČNA MASAŽA

Himalajska masaža

Zvočna masaža s himalajskimi posodami temelji na starodavnih modrostih izpred 5000 let. Bogati spektri nadtonov, odplavljajo napetosti in stare zapise travm ter celostno uglašujejo naše telo in prostor.

Pri zvočni masaži tibetanske posode polagamo na lahno oblečeno telo. Od mesta, kjer je posoda položena, se širijo vibracije zvoka , katerih ne le slišimo, temveč tudi fizično doživljamo po telesu. Manjše posode lahko med igranjem premikamo po telesu, s čimer dosežemo določene posebne učinke. Prav tako na posode igramo v avričnem polju človeka in harmoniziramo delovanje energetskih centrov – čaker.

Učinki zvočne masaže so zelo globoka sprostitev in regeneracija vseh nivojev našega Bitja, prav tako pomladitev , povečanje življenjske energije in ustvarjalne moči. Zvočna masaža razgrajuje in odplavlja tujke iz telesa, izboljša cirkulacijo krvi in limfe, briše celični spomin starih travm in poškodb ter lajša bolečine in zmanjšuje stres.

Zvok pojočih posod sprošča napetosti in odplavlja blokade fizičnega telesa in subtilnejših nivojev, umirja čustveno in mentalno telo. Njihov zvok otroke zelo hitro sprosti, odpravi tremo, strahove… Otrokom je zvok himalajskih posod, še posebej pa fizično doživetje vibracije posode ob dotiku s telesom, zelo prijeten. Hiperaktivni otroci se presenetljivo umirijo in osredotočijo.

Himalajska masaža

Seveda zvočna masaža ni nadomestek za obisk pri zdravniku ali za uporabo zdravil.

Na masažo pridite udobno oblečeni, v oblačila z čim manj gumbi in zadrgami!Avtorica besedila: Mojca Morye Malek